2013. április 30., kedd

1 üveg ASEA (9,6dl.) Redox jelző mol. tart. víz - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Budapesten személyesen is átvehető!
*
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az ASEA immár hivatalosan is beszerezhető Magyarországon!
*
3-4 munkanap alatti házhozszállítás!
*
Amennyiben csak 1 üveg ASEA-t szándékozik venni, számolnia kell a belföldi postaköltséggel!
(Természetesen kivétel a személyes átvétel)
*
Amíg a világ várt az elmúlt 16 évben, addig a kutatók keményen dolgoztak és csodálatos áttörést értek el a tudomány egy bizonyos területén, a „ REDOX JELZŐ MOLEKULÁK” működési elvének megfigyelése kapcsán. Több mint 30 millió dollárt fektettek be, mire felfedeztek valami olyant, amiről korábban semmit sem tudtunk. Megfejtették, hogy mi a sejt funkciója molekuláris szinten.
Tudósok és orvosok csoportjai a legnagyobb áttörésnek hívják ezt a biológiai tudomány létrejötte óta, amióta előállították például a penicillint, vagy felfedezték a DNS-t.
Az újonnan felfedezett tudomány egy fogyasztható terméket eredményezett. Ez nem gyógyszer, gyógynövény, vitamin, ásványi anyag, gyümölcslé vagy tápanyag. Nincsenek stimulánsok, mellékhatás vagy mérgező anyagok. Ezt a terméket Redox jelző kommunikátor készítménynek hívjuk, ami a maga nemében első az egész világon. A készítmény magas hatása azt eredményezte, hogy sok egészségügyi szakember tanulmányozni kezdte a területet. Ezekből a tanulmányokból több, mint 100. 000-et találhatsz az interneten.
16 éves kutatás és fejlesztés után sikerült létrehozni egy folyamatot, ami stabilizálja az úgynevezett Redox Jelző Molekulákat. A folyamat több mint 20 szabadalmat generált és a sós oldatot használja a molekulák ” szállítójaként”. Minden egyes üveg vízben (946 ml) több billió ilyen Redox Jelző Molekula található. Azt, hogy lemásolják ezeket a jelző molekulákat a testen kívül, a kutatók lehetetlennek tartották a Harvard-on, az UCLA-ben, és más vezető kutatási központokban is. Ez mindaddig így volt, míg el nem kezdték tesztelni a folyamatot, és ők is meggyőződhettek a működéséről.
A kutatások eredményei azt mutatják, hogy a redoxjelző molekulákat tartalmazó víz tudományos áttörése lehetővé teszi a szervezet számára használható antioxidánsok hatékonyságának 500%-os növekedését.
Ezel olyan mélységekben tudjuk befolyásolni az egészségünket, mint eddig még soha. A Redox Jelző Molekulák szervezeten kívüli előállítása stabil állapotban az évszázad talán legnagyobb tudományos áttörésének számít. Ez a felfedezés hatással lesz az egészségügy szinte minden területére, a tudományra és a személyes jólétre egyaránt.



Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2013-05-07 08:10
. 1 üveg ASEA (9,6dl.) Redox jelző mol. tart. víz - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése